Annons

14 saker bara vi med riktigt stora bröst förstår

Har du också en kupstorlek som i princip INGEN har hört talas om? Då känner du garanterat igen dig i dessa 14 situationer!

Mejla
Dela (116)
Pinna

stora bröst

1. Sova på mage… Glöm det!

Det är faktiskt i princip helt omöjligt att sova på mage när man har stora bröst, om inte annat är det väldigt smärtsamt.

2. Det gör ont att springa

Sporttoppar hjälper faktiskt inte så mycket när det skvalpar runt… Inte ens att bära dubbla!

3. Behå utan axelband är ett skämt

Denna annars smarta uppfinning är inget för oss med stor byst. Det är bara att bläddra vidare bland underkläderna i affären, det skulle helt enkelt aldrig funka. Någonsin…

4. Färgvalet på underkläder är minst sagt begränsat…

…närmare bestämt till hudfärgat och svart!

5. Bröstsvett!

Varje sommar samma sak – du som har stora bröst vet PRECIS vad vi pratar om! Man hinner nästan inte mer än komma utanför dörren innan det börjar sippra svett under brösten och fula märken på tröjan kommer som ett brev på posten.

6. Klänningar som passar perfekt ­– förutom över brösten

Midja och axlar – inga problem! Bysten är dock något HELT annat, herregud, vill någon vara snäll och uppfinna klänningar med stretchigt tyg BARA över brösten? Tack!

7. Du har ett pinsamt ”missöde” minst en gång varje sommar

Det spelar ingen roll att vi har kämpat länge för att hitta den perfekta bikinin eller baddräkten som håller bysten på plats. Det händer ÄNDÅ, brösten tittar ut när vi minst anar det!

8. Knäppningar är FIENDEN

Blusar och söta toppar med knappar är bara att glömma. Glipan mellan knapparna är bara så ful och ja, den är vi ju faktiskt mer eller mindre garanterade….

9. Långa halsband…

Såååå snygga, men de drunknar ju mellan brösten!

10. Att köpa bikini i två delar

Detta är bara att glömma, bikini köper vi i två delar; oavsett om storleken i bikinitrosan är XS så kommer toppen vara XXXL. Typ.

11. Kläder som får oss att se gravida ut

Det spelar ingen roll om vi sedan länge har lämnat både barnafödande och klimakteriet bakom oss, vissa plagg trollar mirakulöst nog fram gravidmagen igen.

12. Alla dessa smulor!

Hur är det ens möjligt? Oavsett vad vi äter så hamnar småbitar i behån. Och lämnar fläckar på behån, förstås…

13. De är inbyggda bord!

På den lite ljusare sidan så kan vi ju placera en tallrik stabilt på brösten när vi sitter på soffan och behöver fria händer en stund…

14. Märkena i slutet av dagen!

Det spelar ingen roll hur stöttande och bra behån är, vi som har stora bröst VET precis hur det är – när vi tar av underkläderna är där likväl stora märken över axlarna som vittnar om dagen…

Annons

Källa: Good Housekeeping
Text: Malin Perlheden
Bild: Shutterstock

7 säkra tecken på att du blivit PRECIS som din mamma

mor-dotter

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...