Annons

13 saker du ALDRIG ska ge bort i julklapp

Har du funderat på att ge bort någon de här sakerna i jul? Då är det bäst att du tänker om!

Mejla
Dela (16)
Pinna

Att hitta rätt julklappar till nära och kära kan vara klurigt, och hur bra avsikter vi än har med våra gåvor är det lätt hänt att trampa i klaveret genom att köpa något som kanske inte var HELT genomtänkt!

Annons

Här listar vi 13 julklappar som du absolut inte ska ge bort i jul – i alla fall inte om du vill behålla den fridfulla stämningen.

13 klappar som ingen vill ha

nattkram

1. Rynkkräm

Nej, du vill verkligen inte påminna faster Asta om att hennes hy har sett bättre dagar! Satsa på en härligt doftande bodylotion istället, eller varför inte en lyxig duschkräm?

husdjur

2. Husdjur

Även om en fyrfota vän är en gåva som ger kärlek och glädje under lång tid är det ingen lämplig julklapp alls eftersom personen som tar emot inte har haft möjlighet att förbereda sig på en ny familjemedlem eller ens har tid att ta hand om en.

bok

3. Alltför heta kärleksromaner…

Familjens boknörd blir säkert jätteglad om han eller hon får härlig läsning i julklapp, MEN om du ger bort heta kärleksnoveller som Fifty Shades of Grey löper du risk att sprida en viss genans runt julgranen.

almanacka

4. En almanacka – för innevarande år

Det kanske kan tyckas självklart, men det tål att påpekas i alla fall. En väggkalender med bara en vecka kvar av året är det ingen som vill ha.

sexiga-underklader

5. Sexiga underkläder

Om du får ett fräckt nattlinne från din partner kan det vara romantiskt, men om avsändaren är din mamma är det faktiskt bara konstigt…

rengoring

6. Städprodukter

Även om du har hittat det där otroligt effektiva och väldoftande rengöringsmedlet så är det knappast en passande julklapp.

kniv

7. En kniv

Ett block med knivar kan vara en trevlig present till den matlagningsintresserade, men en enda stor köttkniv i en julklapp är bara obehagligt.

souvenirer

8. Souvenirer

Det säger sig kanske självt, egentligen, men om man inte har besökt ett ställe är man kanske inte jätteintresserad av en kylskåpsmagnet eller annat krimskrams därifrån heller…

toalettpapper

9. Toalettpapper

Tänk inte ens tanken!

presentkort

10. Ett presentkort på vaxning

Massage, manikyr eller ansiktsbehandling är okej och en fin gest att du vill skämma bort personen. Men en vaxning, oavsett vilken kroppsdel den gäller, är bara okänsligt.

flugsmalla

11. Flugsmälla

Ärligt talat… Inte kul att få – och dessutom fel säsong!

strumpor

12. Strumpor

Bättre kan du!

badrumsvag

13. En badrumsvåg

Den här julklappen är fel av många anledningar och du riskerar att förstöra hela firandet, och då inte minst middagen, om du ger bort det här till någon i sällskapet.

Julklapparna ALLA vill ha!

Fynda julklappar i Allers shop! Fri frakt över 300 kronor och snabba leveranser.

julklappar

 

Läs mer om:


Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...