SNABBT & GOTT

Salladswrap med rostbiff

Enkla wraps med rostbiff, cornichoner och en kräm av vita bönor. Snabblagad och nyttig mat som funkar bra till lunch eller picknick.


wraps-med-rostbiff-recept

Wraps med rostbiff är bra när du vill ha mat snabbt!

Testa också: Omelett med grön sparris, ärter och ost

Wraps med rostbiff – recept

Testa också: Laxpasta med citron och chili

• 2 pers • 20 min

10 stora blad av 
isbergssallad
150 g skivad rostbiff
salt och peppar
1 förp vita bönor, 380 g
10 cornichoner
2 msk rostad lök
2 nävar rucola

Dessutom behövs
2 smörgåspapper i ark

Testa också: Pastarullar med svamp och spenat

1. Lägg två smörgåspapper på köksbänken. Lägg 5 salladsblad omlott på varje pappers ena kortsida, bladen ska bli ca 15 cm breda tillsammans. Fördela rostbiffsskivorna ovanpå. Salta och peppra efter smak.
2. Låt bönorna rinna av. Mixa dem med stavmixer till en jämn kräm. Fördela och bre ut krämen på rostbiffen.
3. Hacka cornichonerna och strö ut hälften på varje salladsrulle, toppa med rostad lök och rucola. Rulla ihop till två tajta rullar. Surra ihop smörgåspapperets ändar. Dela varje rulle på mitten och servera.

Av Maja Rehwin
Bild: Fredrik Ödman



Läs mer om:







Laddar...