Annons

Annons

Wrap med spenat och lax

Superläckra wraps som är helt perfekta för lunchlådan eller utflykten! Rulla in dem i bakpapper så blir de ännu lättare att äta!


wrap

● 4 pers ● 25 min

4 stora mjuka
tortillabröd
2 röda grillade paprikor
1 röd chilifrukt
1 liten rödlök
1 msk rapsolja
100 g färsk spenat
1 finhackad vitlök
salt och peppar
300 g varmrökt lax
2 dl finriven parmesan

1. Lägg ut tortillabröden på arbetsbänken.
2. Dela och kärna ur paprikorna. Dela och kärna ur chilin och skiva tunt. Skiva även rödlöken tunt.
3. Hetta upp rapsoljan i en stekpanna och låt spenaten mjukna tillsammans med finhackad vitlök på medelvärme. Krydda med salt och peppar.
4. Fördela sedan alla ingredienser på de fyra bröden och vik ihop till ett paket. Grilla i smörgåsgrill på medelvärme tills bröden börjar få färg.

Av Jan-Erik Hagbohm
Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar nästa sida…