Annons

Annons

Bruschetta med paprika och ansjovis

En smakfull bruschetta med spanska smaker!


spanien bruschetta

Bruschetta med paprika och ansjovis

● 4 pers ● 25 min

1 stor röd paprika

ca 1/2 dl olivolja
8 skivor av en baguette
1 vitlöksklyfta
8 msk majonnäs
8 ansjovisfiléer
3–4 msk kapris
ca 20 svarta oliver
rivet skal av 1/2 citron
1/2 dl hackad persilja
malen svartpeppar

1. Sätt ugnen på 200°. Lägg paprikan i en eldfast form och ställ in i ugnen. Ta ut när skalet svartnar och låt vila i ca 10 minuter. Dra av skalet och dela paprikan i bitar eller strimlor.

2. Ringla lite olivolja över brödskivorna och rosta i torr panna. Dela vitlöken och gnid in bröden med snittytan. Klicka majonnäs på varje brödskiva och fördela resten av ingredienserna ovanpå.


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar nästa sida…