Annons

Annons

Vit choklad- och citronkräm

Krämen med vit choklad och citron går bra att göra cirka tre dagar i förväg. Förvara den i kylen.


Drömgod dessert med vit choklad- och citronkräm.

Smarrig vit choklad- och citronkräm

Perfekt avslutning på påskmiddagen.
• 6 bufféport, ca 40 min

200 g vit choklad
2 dl vispgrädde
2 citroner
200 g naturell färskost,
rumstempererad
18 digestivekex

Garnering

hallon och citronmeliss

Annons

1. Hacka den vita chokladen, smält den i grädden.
2. Finriv skalet på citronerna och tillsätt det.
3. Vispa ner den rumstempererade färskosten i chokladkrämen och låt stelna i kyl.
4. Vid servering, krossa kexen och varva i glas med krämen.
5. Garnera med lite färska hallon och citronmeliss.

Av Sandra Palmqvist
Bild: Christina Uhlin


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/