Annons

Annons

Färsk ravioli med sparris och spenat

En vegetarisk ravioli lämpar sig lika bra till vardagsmiddagen som till helgmyset.


vegetarisk ravioli recept

Har du testat vegetarisk ravioli någon gång? Det här enkla receptet blir klart på nolltid!

Vegetarisk ravioli – recept

Testa vårt enkla och snabblagade recept på vegetarisk ravioli med fyllning av spenat och sparris! Supergod och enkel vardagsmiddag.

2 pers 20 min

ca 300 g färsk ravioli med t ex ricotta- och tomatfyllning
ca 100 g grön sparris
2–3 salladslökar
2 msk olivolja
80 g färsk spenat
färskhyvlad parmesanost
salt och peppar

Ostsås
1 dl grädde
40 g ädelost eller gorgonzola
salt och peppar

1. Skär sparrisen och salladslöken i mindre bitar och stek mjuka i olivolja. Blanda ner spenaten och låt den bli varm. Smaka av.

2. Koka upp grädden till såsen i en kastrull, mosa ner osten och låt den smälta under omrörning. Smaka av med salt och peppar.

3. Koka den färska pastan enligt anvisning på paketet. Servera pastan med grönsakerna, såsen och hyvlad parmesanost.

Av Jan-Erik Hagbohm
Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar nästa sida…