Annons

Annons

Lyxig tunnbrödsrulle med korv och kräftsallad

Lyxa till klassikern med lite kräftor! Den här tunnbrödsrullen med korv och kräftsallad blir färdig på bara en kvart!


Annons

tunnbrödsrulle med korv och kräftsallad recept

Det här receptet på tunnbrödsrulle med korv och kräftsallad är en klassiker i nytappning. Färdigt på bara 15 minuter och underbart gott – måste testas!

Tunnbrödsrulle med korv och kräftsallad – recept

• 4 pers • ca 15 min

4 korvar av valfri sort
2 msk olja till stekning

Kräftsallad
100 g kräftstjärtar
1 äpple
1 stjälk selleri
½ gul lök
2 tsk curry
1 msk bostongurka
2 dl majonnäs
salt
peppar

Servering
4 mjuka tunnbröd
ca 4 dl potatismos
en näve spenat

1. Kräftsallad: Låt kräft- stjärtarna rinna av. Skala äpple, selleri och lök och skär i små tärningar. Rör ihop alla ingredienserna till salladen och smaka av med salt och peppar.

2. Hetta upp en stekpanna med 2 msk olja. Lägg i korvarna och stek dem runt om i 5–6 minuter.

3. Lägg ut tunnbröden, fördela potatismos mitt på brödet och lägg på korv, kräftsallad och några blad spenat. Vik ihop till en wrap, genom att först vika in botten och sedan sidorna. Rulla in brödet i smörpapper och servera.

Av Miki Cutic
Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar nästa sida…