Annons

Annons

Tips! Öka din chans att vinna på Lotto

Lotto är ett spel baserat på slump - men det finns smarta knep för att öka sin vinstchans. Vi har samlat 10 tips för att öka din chans att vinna – och vinna större om du vinner.


 Sponsrat av Lottoland

lottoland2

1. Välj slumpnummer.

Alla nummerkombinationer har lika stor chans att vinna – men vissa lottosiffror ökar din chans att vinna mer när du väl vinner. Hur kommer det sig? Vissa nummerkombinationer är populärare än andra. Många väljer efter horoskop, personnummer eller statistik – vilket gör den sortens nummer mer populära. Om du väljer en slumpmässig nummerkombination är alltså chansen högre att du vinner mer om du vinner.

Annons

lottoland3

2. Spela tillsammans.

Det kallas för ett lottobolag när vänner, kollegor eller familjemedlemmar går ihop och spelar lotto tillsammans. Det höjer inte automatiskt dina chanser, men när flera spelare samlar ihop sina insatser ökar också antalet rader de kan köpa.

3. Strunta i statistik.

Att studera tidigare dragningar eller så kallade heta och kalla nummer är poänglöst. Varje dragning är unik och inget nummer har högre eller lägre chans att dyka upp.

4. Spela rätt tid.

En lägre jackpot kan faktiskt ofta ge högre vinster. Hur? När jackpotten i exempelvis EuroJackpot är hög kliar det i fingrarna på miljontals spelare runtom i Europa. Det betyder att chansen att du får dela din vinst i de lägre vinstnivåerna ökar så pass mycket att de inte står i proportion till hur mycket du kan vinna.

När du spelar på en mer blygsam jackpot har du därför ofta bättre chans att vinna mer i de lägre vinstnivåerna.

5. Undvik horoskop

Låt stjärnorna lysa ifred, som vi nämnde i första punkten så väljer många sina nummerkombinationer baserat på horoskop, detta ökar dock inte dina chanser att vinna, tvärtom kan det göra så att du vinner en mindre summa om du vinner, eftersom fler har valt samma nummer. 

6. Kolla upp flera olika spel.

Många svenskar är vana vid att spela med tilläggsspelet Joker, men det är långt ifrån det enda extraspelet. Tyskland, Irland och Österrikes Lotto har till exempel en mängd tilläggsspel som ger dig fler chanser att vinna. Läs gärna hjälpsektionerna för dessa lotterier om du vill ta reda på mer om dessa tilläggsspel.  

lottoland1

7. Spela smart.

Skapa en prenumeration och spela på en enskild jackpot, prenumerationen kommer avbrytas så fort någon vunnit jackpotten. Denna funktion ökar inte din chans att vinna, men den ger dig möjlighet att undvika att missa en dragning, utan att behöva skicka in rader på en jackpot du inte är intresserad av. Funktionen finns hos Lottoland.

8. Titta efter specialfunktioner.

Om du till exempel väljer att kryssa för DubbelJackpot på Lottoland vinner du dubbelt så mycket i den högsta vinstnivån.

9. Höj dina odds.

Det kan låta självklart men desto mer du spelar desto högre är givetvis dina chanser att vinna. Håll utkik efter rabatterbjudanden!

10. Välj rätt lotteri.

Alla lotterier är inte skapade lika. Lottoland erbjuder 21 handplockade spel från hela världen. EuroJackpot står sig väl bland dessa. Visste du att jackpotchansen är högre i EuroJackpot än i Lotto med Drömvinsten?

Känner du dig redo att testa? Gå in på Lottoland och ta del av vårt unika erbjudande.

 

Sponsrat av Lottoland


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/