Annons

Annons

Somrig potatissallad med senap och rädisor


Potatissallad med senapsfrön och rädisor

 

● 4 pers ● ca 15 min + tid att dra

 

600 g nykokt potatis

salt och peppar

1/2 dl olivolja

1 knippa rädisor

6 salladslökar

1/2 gurka

ca 1/2 dl fint skuren gräslök

Annons

1/2 dl hackad persilja

rivet skal och saften från 1/2 citron

1 msk bruna senapsfrön

 

1. Dela potatisen i mindre bitar och lägg i en bunke. Krydda med salt och peppar och häll över olivoljan.

2. Dela rädisorna på mitten och skär salladslöken tunt. Skala, dela och kärna ur gurkan och skär den i mindre bitar.

3. Blanda försiktigt ihop ingredienserna till salladen. Låt stå och dra ca 30 minuter och smaka eventuellt av med lite mer salt och peppar. Servera till fläskfilén.

 

Recept: Jan-Erik Hagbohm

Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/