Annons

Annons

Myntadoftande couscous med salsiccia

Salsiccia är en italiensk färskkorv kryddad med vitlök, peppar och ofta rosmarin eller fänkål. Här i kombination med härligt myntadoftande couscous!


● 4 pers ● 25 min

12 små salsicciakorvar
3 dl couscous
1 liten squash
salt
2 färska lökar
1 knippa rädisor
olivolja till stekning
1 krm gurkmeja
peppar
ca 10 hackade färska myntablad

Sås
2 dl matyoghurt
1 msk flytande honung

Annons

Servering
Citronklyftor

1. Koka couscousen enligt förpackningens anvisningar.
2. Skiva squashen och strö lite salt över. Klappa torr före stekning. Skär löken tunt och dela rädisorna i halvor.
3. Hetta upp lite olja i en stekpanna och stek squashen i oljan tills den får lite färg. Mosa ner couscousen i pannan och fräs tillsammans med squashen och löken. Krydda med gurkmeja, salt och peppar.
4. Stek eller grilla korvarna. Rör samman matyoghurt och lite honung till en sås.
5. Blanda ner rädisorna i couscousen och strö mynta över. Servera anrättningen med de nystekta korvarna, yoghurtsåsen och gärna en citronklyfta.

Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/