Annons

Annons

Rostade paprikor med getost

Ugnsrostade paprikor med pistagenötter och getost. En fin och fräsch förrätt som passar bra före en kötträtt.


grillade-paprikor-med-chevre

Rostade paprikor med getost och pistagenötter

● 4 pers ● 35min

1 stor gul paprika
1 stor röd paprika
2–3 msk olivolja
1 tsk rivet citronskal
ca 75 g getost av god sort
1/2 dl rostade pistagenötter
flingsalt och peppar
rostat bröd

1. Sätt ugnen på 225°. Lägg in paprikorna i ugnen tills skalet börjar skifta i svart. Ta ut dem, lägg i plastpåsar och knyt ihop. Låt vila i ca 10 minuter.
2. Dra skalet från paprikorna och skär dem sedan i bitar. Lägg upp på tallrikar. 3. Blanda olivolja med citronskal och ringla över paprikorna. Smula getost över och avsluta med pistagenötterna, lite flingsalt och peppar. Servera med en rostad brödbit.


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar nästa sida…