Annons

Annons

Rödbetscarpaccio med chévre

Tunt skivade rödbetor med söt honung och salt getostcrème. En lätt och fin förrätt som passar utmärkt före en risotto eller en fiskrätt.


rodbetscarpaccio

Rödbetscarpaccio & getostcrème

● 4 pers ● ca 30 min

Koka 1–2 stora rödbetor mjuka i lättsaltat vatten. Låt svalna och dra av skalet. Skär rödbetorna lövtunt och lägg ut på fyra serveringstallrikar. Getostcrème: Blanda 1 dl crème fraiche, 1 msk honung och 50 g getost. Fördela 1 tsk rivet citronskal,1 msk fint skuren gräslök, 1 msk finhackad fänkål, 1 krm lätt stötta fänkålsfrön, 2–3 msk kallpressad god rapsolja och lite flingsalt över rödbetorna och servera med getostcrèmen.

Annons


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...