Annons

Annons

Min man slutade älska mig när jag blev smal

Karin, 32, har varit mullig ända sedan barnsben. Hon blickar tillbaka: – Jag har alltid pendlat i vikt – jag fick aldrig med mig några bra matvanor hemifrån, om man säger så, säger hon och ler snett.

Dela din historia med oss
Skriv till Allers medarbetare Anna Karin Ericson om du har någon erfarenhet som du vill dela med dig av. Du kan vara anonym om du önskar det. Mejla till: direkt@allers.se
Annons

kar-i-vaninnans-son

Bild: Shutterstock (Bilden är arrangerad)

Det står en barnstol vid köksbordet och leksaker ligger spridda över golvet. Ett hemtrevligt stök, som det så ofta kan vara i ett hem där det bor små barn. Karin visar fotografier på sönerna på kylskåpet; båda har pappas djupblå ögon och mammas kastanjebruna hår. Denna vecka bor de hos sin pappa Magnus. Karin gör sig så smått redo för att gå till sitt arbete, fräscht sommarklädd, och hon rör sig lätt och smidigt. Så har det inte alltid varit.
När Karin träffade sina barns pappa vägde hon 100 kilo. Hon tyckte själv att det var jobbigt med den kraftiga övervikten; knäna värkte och det var svårt att hitta kläder som satt bra. Till slut ville hon inte ens gå ut med sina vänner, eftersom hon skämdes så för sin stora kropp. Men så en dag kom Magnus in på bilverkstaden där Karin jobbade i receptionen och han var så charmig, säger hon.
– Han gav mig komplimanger och presenter, sa att jag var det vackraste han någonsin sett. Han verkade inte se min stora kropp och jag glömde bort att jag skulle gå ner i vikt. Jag var så lycklig att det inte behövdes, säger Karin.

Sidor: 1 2
Annons


Annons

Senaste från Allers