Annons

Annons

Marabou lanserar ny smak

Vi har knappt hunnit hämta oss efter den senaste smaknyheten, Fudge & Havssalt, innan det nu är dags för nästa. Lagom till påsk lanserar Marabou den nya smaken Marabou Toffee & Whole Nut. Vi har fått testa den!


Big Taste Toffee Whole Nut är Marabous senaste smaknyhet och har en generös fyllning av krämig gräddkola och söt karamell. Fyllningen kompletteras med knapriga hasselnötter och hela kakan är draperad i Marabous klassiska mjölkchoklad.

Annons

Marabous senaste smak med krämig fyllning och hela hasselnötter.

– Vi vill alltid ligga i framkant när det kommer till att skapa variation för alla chokladälskare. Vi har jobbat med en kombination av klassiska smaker som tillsammans med vår mjölkchoklad nu levereras i en frikostig 300-grammare, säger Niklas Larsson, marknadsansvarig för Marabou.

Redaktionen fick testa chokladkakan och den övergripande recensionen löd: mycket god karamellsås och tillräckligt söt utan att bli sliskig.

Förutom Big Taste Toffee Whole Nut har Marabou nyligen lanserat smakerna Fudge & Havssalt, Oreo Filled, Creamy Bisquit och Bär, Granola & Yoghurt.

Text: Thowe Wagner-Larsson

Nya Marabou Big Taste Toffee Whole Nut lanseras på Hemmakväll den 13 april 2017 kl. 12:00. Den finns i övriga butiker från och med vecka 20.

Läs också

Pepsi Max lanserar nya smaken Ginger


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/