Annons

Annons

Långtidssemester i Spanien – bo på Crown Resorts Club La Riviera

I samarbete med Aller Travel har vi det stora nöjet att erbjuda lång- resor till värmen i vinter. Vill du fly regnet, rusket och snön och i stället få värme, sol och ljus?


club-la-riviera-3

Vem vill inte tillbringa sin vinter här!

Vi är helt säkra på att du kommer att finna din favoritplats, oavsett om du reser ensam eller tillsammans med någon. Vill du ha nära till stranden eller nära till centrum? Här har du möjligheten att finna den långtidssemester som passar dig bäst.

Annons

Riviera del Sol är beläget längs med kusten, mellan Marbella och Fuengirola. Staden är placerad längs med stranden och sitter ihop med systerstaden Calahonda.

Gilla Allers på Facebook

Inom 10 minuters bilkörning har du tillgång till bl a olika golf-och tennisklubbar.

Riviera del Sol har många småbutiker och restauranger som du kan nå med några minuters promenad. Det finns ett antal olika barer, restauranger, internetkafé samt souvenirbutiker att besöka. Stranden i Riviera del Sol är oftast lite mindre full med folk och där finner du även en strandrestaurang där du kan njuta av god mat och förfriskande dryck.

club-la-riviera-1

Stämningen här är lugn och behaglig.

Om du vill uppleva områden runt om Riviera del Sol så är möjligheterna många. Bara några kilometer bort ligger Puerto Cabopino. Det är en av de mer idylliska hamnarna längs med Costa del Sol och är ett populärt ställe bland turister som vill avnjuta en god måltid. Några av kustens mest populära restauranger finner man här. På två minuters resa kan du besöka Calahonda där du även har en del shopping och restauranger samt en lång och bred strand. En resa till Málaga är även det något vi rekommenderar. Málaga är Spaniens femte största stad.

club-La-riviera-2

Lägenheterna är ljusa och moderna och alla har egen balkong eller veranda.

Crown Resorts Club La Riviera

Crown Resorts Club La Riviera, i Riviera del Sol, bjuder på en lugn och behaglig stämning, en bit från folkmängden. Resorten är belägen i hjärtat av Costa del Sol och inom 1km finner du närmaste strand, barer, butiker samt restauranger. Lägenheterna känns ljusa och moderna och alla har en egen balkong eller veranda.

Period för resan: November 2017 till april 2018

Vill du veta mer om resan?

Genom att klicka på den röda knappen här under kommer du till Aller travel där du kan läsa fullständigt dagsprogram, se datum för avgångar, priser och mycket mer.Läs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...