Annons

Annons


Allers-Tradgard-loggaLängtar till måndag!

Annons

Bild: RHS

Nu räknar jag timmarna…

Måndag morgon reser jag nämligen till England för att titta på berömda trädgårdar och kanske ännu mer berömda Chelsea Flower Show – världens mest populära trädgårdsutställning!

Och jag reser inte ensam! Upplevelsen ska jag dela med fler än 100 trädgårdsintresserade Allersläsare och min kollega Lilian Ottosson. Vår läsarresa som annonserades ut i höstas blev snabbt fullbokad.

Det ska bli så fantastiskt roligt att se Sissinghurst vita trädgård, det har jag drömt om länge. Men ännu mer spännande blir det förstås att tillsammans med alla andra trädgårdstokar få frossa i fantastiska idéträdgårdar och makalösa blomsterutställningar på Chelsea Flower Show. Håll koll på bloggen om du är nyfiken på vad som dyker upp!

ATT1611-Nov-980x240Få Allers Trädgårds Nyhetsbrev
Nyhetsbrev Allers Trädgård

 

 

Ute nu!

Allers Tradgard nr 11

 

 

Gilla Allers Trädgård på Facebook

 

 

@allerstradgard på Instagram
Annons


Annons

Senaste från Allers