Annons

Annons

Krämig matjessill med bacon

En krämig sill med både bett och sälta från pepparrot och bacon. God som den är men passar även som fyllning i smörgåstårta.


Krämig matjessill med bacon recept

Supergott recept på en krämig matjessill med härlig smak av bacon och pepparrot!

Krämig matjessill bacon – recept

4 pers 30 min

400 g matjessill
150 g bacon
5 cm färsk pepparrot
2 dl crème fraiche

Garnering
ev pepparrot
ev bacon
ev dill

1. Tärna baconet och knaperstek det.

Annons

Låt rinna av.
2. Häll av matjessillen och låt rinna av. Dela i mindre bitar.
3. Riv pepparroten fint. Blanda ihop allt. Det ska inte behövas salt och peppar. Sillen och baconet är salt och pepparroten är pepprig, men smaka gärna av om du vill ha mer pepparrot.
4. Vid servering, garnera eventuellt med mer bacon, färskriven pepparrot och dill.

Av Sandra Palmqvist
Bild: Christina Uhlin


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/