Annons

Annons

Krämig korvpanna

Så enkelt och så gott! Grädde och senap ger god smak till korvpannan som du snabbt lagar på en halvtimme.


Annons

Korvpanna

Krämig korvpanna

• 4 pers • 30 min

4 frukostkorvar eller annan favorit
500 g potatis
2 morötter
1 röd paprika
2 gula lökar
400 g broccoli
rapsolja till stekning
2 dl grädde
2 msk grov fransk senap
salt och peppar
4 ägg, stekta

1. Skär korvar, potatis, morötter, paprika, lök och broccoli i mindre bitar.
2. Hetta upp lite rapsolja i en rymlig stekpanna. Stek potatis och morötter tills de börjar bli mjuka och få lite färg. Lägg sedan i paprikan, löken, broccolin och korvarna. Låt steka med under omrörning tills de får lite färg, 5–7 minuter.
3. Blanda ihop grädde och senap och häll ner i pannan. Låt koka med i 2–3 minuter under försiktig omrörning. Smaka av med salt och peppar och servera med stekta ägg på toppen.

Av Jan-Erik Hagbohm  Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar nästa sida…