Annons
Annons

Kontakta redaktionen

Vill du berätta om något roligt, något sorgligt eller bara önska dig ett reportage? Vill du skicka in ett läsarbrev, föreslå någon för ett guldhjärta eller tycka till om tidningen? Kontakta någon av våra redaktörer!

Reportagechef Lisa Södergren

Reportage

Har du förslag på någon person som du tycker att vi ska intervjua i Allers, känd eller okänd; ett önskereportage du vill se i vår tidning eller vill du tipsa om något du tycker är värt att ta upp?
Mejla till Lisa

Redaktör Anna-Karin Ericson Touloupis

Direkt ur verkligheten

Inget ämne är främmande för oss att ta upp i Allers. Under rubriken Direkt ur verkligheten berättar läsarna själva om tunga upplevelser, ofta väljer de att vara anonyma. Välkommen att höra av dig till oss om du vill dela med dig av någon erfarenhet som du tror kan vara till hjälp för andra.
Mejla till Anna-Karin

Redaktör Gunilla Sandell

Jag måste få berätta

Har du varit med om något speciellt, roligt eller svårt, rörande eller upprörande, som du vill dela med dig av till Allers läsare?  Du får vara anonym i tidningen om du vill, men skicka med ditt namn och din adress. Införda berättelser honoreras.
Mejla till Gunilla

 

Christel

Redaktör Christel Skeppås

Din egen Allers

Din egen Allers är läsarnas egna sidor. Här publicerar vi era bästa bilder, tankar och funderingar! Välkommen med ditt bidrag!
Mejla till Christel

Frågor

Har du frågor angående reportage, mat eller handarbete i Allers är du välkommen att ringa till Marie Karlsson, tel 042-17 35 53.

Läsarbrev

Varje vecka publicerar vi ett eller flera läsarbrev i Allers. Du själv bestämmer vad du vill skriva om förstås, kort eller långt − men helst under 3 000 tecken.
Mejla ditt läsarbrev

Tyck till!

Dina synpunkter på tidningen är naturligtvis viktiga för oss, och vi blir så glada om du vill dela med dig av dem. Ris eller ros − vi tar tacksamt emot allt!
Mejla dina synpunkter


Annons