Annons

Annons

Kokoskräm med mangokompott

Denna fräscha efterrätt har en tropisk smak av mango och kokos.


mangokompott

• 2 pers • 15 min + 12 tim i kylen

1 dl vaniljkvarg
1 dl riven kokos
1 ½  dl vispgrädde
skal av ½ lime
100 g fryst mango

Garnering
skal av ½ lime
2 msk rostade kokoschips

1. Rör ihop kvarg och riven kokos.

Annons

Låt stå i kylen över natten, minst 12 timmar.
2. Vispa grädden fluffigt och blanda med kvargblandningen. Tillsätt rivet limeskal.
3. Koka upp mangon och mosa ihop slarvigt med en gaffel.
4. Servera kokoskrämen med den varma mangon. Toppa med rivet limeskal och kokoschips.

Av Maja Rehwin
Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/