Annons

Annons


Allers-Tradgard-loggaJag gör en pudel

Det är inte så kul att behöva erkänna att man har fel, men det har jag haft när det gäller den här rosen.


'Fržlingsduft' Rosa Spinosissima-gruppen Lund maj 2014

Den här vackra rosen växer längs staketet hemma hos mig. Ända till i går eftermiddag kl 15 var jag övertygad om att dess namn är ‘Stanwell Perpetual’. MEN den heter ‘Frühlingsduft’ har det visat sig. Där ser man hur fel det kan bli när man blint litar på lappen som sitter på växten i butiken. I alla år (ca 15) har jag lurat läsare, vänner och grannar. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt! /Eva Malmström

Annons

Här kommer lite info om

‘Frühlingsduft’:

Frisk sort som ibland drabbas av svartfläcksjuka.

Stark och ljuvlig doft.

Blommar mycket rikligt från juni till början av juli.

Härdig, skuggtålig och lättodlad. Zon 5.

'Frulingsduft'Rosa Spinosissima-gruppenLund maj 2014

 

 Läs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...