Annons

Annons

Hallonlemonad med grapefrukt

Recept på lemonad med hallon och grapefrukt.


Hallonlemonad med grapefrukt.

Hallonlemonad med grapefrukt – recept

• ca 8 dl koncentrat
• 20 min

300 g hallon
4 dl strösocker
1 dl vatten
saft av 2 grapefrukter
saft av 2 citroner
Servering
ca 2 liter vatten
hallon

1. Värm upp hallonen i en kastrull och mosa med socker och vatten under omrörning tills sockret har lösts upp. Ta av från plattan och häll i saft från grapefrukt och citron.
2. Sila av kärnor och fruktkött, pressa med en sked mot silen så att du får ut så mycket hallonpuré som möjligt. Låt svalna.
3. Vid servering, blanda den kylda hallonlemonaden (koncentrat) med vatten, några frysta hallon och is.

Annons
Gilla Allers på Facebook

Av Louise Bondebjer
Bild: Sophie Håkansson



Läs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...