Annons

Annons

Fläder- och citronsill

Recept på Fläder- och citronsill som görs på 5-minuterssill.


Anvämd 5-minuterssill så går det snabbt!

Fläder- och citronsill – recept

• 4–6 port • 5 min + 1 dygn i kyl

Blanda lagen från 1 förp 5-minuterssill, 420 g, med 1 dl konc flädersaft och saften av 1/2 citron. Skiva 1/2 citron tunt och varva med sillen i en burk. Häll över lagen och tillsätt 1 tsk hela svartpepparkorn. Låt stå kallt minst 1 dygn innan servering.

Annons

Av Maja Rehwin
Bild: Christina Uhlin

 

Missa inte: Midsommarspecial!

Krämig matjessilltårta

Gilla Allers på Facebook

Krämig vitlökssill

Kavring med rågsikt

Stekt strömming med pesto

Ägghalvor med laxtopping

Paj med tomater, ricotta och basilika

Köttbullsspett med örtkräm

Kycklingspett med halloumi

Jordgubbs- och flädertårta



Läs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...