Annons

Annons

Fläder- och citronsill

Recept på Fläder- och citronsill som görs på 5-minuterssill.


Anvämd 5-minuterssill så går det snabbt!

Fläder- och citronsill – recept

• 4–6 port • 5 min + 1 dygn i kyl

Blanda lagen från 1 förp 5-minuterssill, 420 g, med 1 dl konc flädersaft och saften av 1/2 citron. Skiva 1/2 citron tunt och varva med sillen i en burk. Häll över lagen och tillsätt 1 tsk hela svartpepparkorn. Låt stå kallt minst 1 dygn innan servering.

Annons

Av Maja Rehwin
Bild: Christina Uhlin

 

Missa inte: Midsommarspecial!

Krämig matjessilltårta

Krämig vitlökssill

Kavring med rågsikt

Stekt strömming med pesto

Ägghalvor med laxtopping

Paj med tomater, ricotta och basilika

Köttbullsspett med örtkräm

Kycklingspett med halloumi

Jordgubbs- och flädertårta



Läs mer om:

Annons

Annons

Annons


Annons


Laddar...