Annons

Annons

Nubberöra på knäcke


Nubberöra på knäcke

Som liten entrérätt räcker röran till sex personer. Annars – dela den på två!

● 10 min + tid i kyl

1 burk matjessill, ca 200 g

1 rödlök

2–3 kokta potatisar

1/2 dl finhackad dill

1 msk dijonsenap

1 tsk grovkrossad svartpeppar

Servering

knäckebröd

1. Låt sillen rinna av och fintärna den. Skala och finhacka löken. Skala och fintärna potatisen.

2. Rör ihop alla ingredienser i en bunke och blanda väl. Täck och kyl över natten. Servera på knäckebröd.

 

Recept: Miki Cutic

Bild: Christina Uhlin

 


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar nästa sida…