Annons

Annons

Chokladbräck med hallon

Sugen på något sött och gott? Smält choklad, bre ut den på en plåt och strö över frystorkade bär – så lätt fixar du ett mumsig chokladbräck!


Chokladbrack-med-hallon

• 1 kaka

200 g mörk choklad
200 g vit choklad
1 dl frystorkade hallon, jordgubbar, blåbär eller björnbär från t ex Dr Oetker

1. Bryt den mörka och den vita chokladen i mindre bitar och smält i var sin bunke över varmt vattenbad eller på låg effekt i mikrovågsugn.
2. Bre ut ett smörpapper i en mindre långpanna, ca 20×25 cm. Ringla ut den smälta mörka chokladen i bottnen på formen och bre ut den lite slarvigt. Strö över hälften av de frystorkade bären.
3. Ringla över den smälta vita chokladen och rör om med exempelvis en grillpinne till ett virvelmönster. Strö över resten av de torkade bären. Ställ svalt att stelna.
4. Bryt den stelnade chokladen i bitar vid servering.

Annons

Av Irene Ingelmark
Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/