Annons

Annons

Bars med choklad och messmör


chokladbars

Choklad- och messmörsbars

● 1 längd, ca 12 bitar

200 g mörk choklad
2 dl messmör
4 dl bran flakes,
frukostflingor
2 dl blandade torkade bär, t ex russin, blåbär, körsbär och tranbär

1. Klä en avlång 1 1/2- liters bakform med plastfilm.
2. Bryt chokladen i mindre bitar och smält över varmt vattenbad eller i mikrovågsugn tillsammans med messmöret. Rör till en slät kräm.
3. Vänd ner frukostflingor och torkade bär och blanda väl.
4. Klicka ut smeten i formen, bre ut den jämnt och ställ kylskåpskallt att stelna i ca 2 timmar.
5. Lyft upp den kalla längden ur formen och skär den i smala bitar.

Annons

Av: Irene Ingelmark Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/