Annons

Annons

Ädelost med syltad rödlök

Snabbt och enkelt fixar du en ljuvlig ädeloströra toppad med syltad rödlök.


Ädelostkräm med snabbsyltad rödlök

Ädelostkräm med snabbsyltad rödlök

4 pers, ca 15 st   ca 15 min

1 liten rödlök
1/2 msk olja till stekning
1 msk strösocker
1 msk ättiksprit, 12%

Ädelostkräm

1/2 dl vispgrädde
150 g ädelost

Servering

ca 15 partypumpernickel el surdegsbröd i små bitar

1. Skala rödlöken och skiva den tunt. Fräs den mjuk i olja i en stekpanna. Tillsätt socker och ättiksprit. Fräs och rör runt i några minuter tills vätskan har kokat in. Låt det sedan svalna.

2. Ädelostkräm: Koka upp grädden. Dra bort från värmen. Smula ner ädelosten och rör tills den har smält. Låt svalna.

3. Servera krämen på partypumpernickel eller små bitar av surdegsbröd. Toppa med rödlöken.

Annons

Mer småplock

Potatischips med läcker paremsandipp

Serranochips med ärtpesto

Av Sandra Palmqvist Bild: Ralph Månsson


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/