Annons

Annons

6 smarta grilltips!

Så tillagar du kött, fisk och grönsaker på bästa sätt på grillen. Här får du smarta grilltips som gör dig till en äkta grillmästare i sommar!


grilltips

LÄS OCKSÅ: Stort test av grillkol och briketter!

1. Rumstemperera alltid köttet innan du lägger det på grillen.

2. Använd tång när du vänder köttet och inte en gaffel. Tången minimerar vätskeförlusten.

3. Låt alltid köttet vila i minst 10 minuter efter grillningen, vira till exempel in det i aluminiumfolie.

Annons

RECEPT: Smulpaj på grillen!

4. Salta fisken och låt den stå och dra i 20 minuter före tillagning, då blir den fast och god.

5. Grillhalster är ett mycket bra redskap när du grillar fisk, skaldjur eller små grönsaker.

6. Kyckling är fantastiskt gott att grilla, men det är viktigt att köttet är helt genomstekt.

RECEPT: 3 bästa såserna till grillat!

Av Sandra Palmqvist
Bild: Shutterstock


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar nästa sida… http://www.allers.se/page/1/