Annons

Annons

Syltade kantareller


Syltade kantareller

Ett optimalt tillbehör! Gott till kött, fisk eller fågel. Även i sallad och till ost.

vitpixel

Syltade kantareller

● 8–10 pers ● ca 20 min

2 liter kantareller
1 rödlök

Lag

1 dl ättiksprit, 12%
2 dl strösocker
3 dl vatten
5–6 pepparkorn
2 lagerblad
2–3 nejlikor

Annons

1. Ansa svampen, samt skala och skiva löken. Koka upp lagen i en ka­strull. Lägg i svamp och lök och koka i ca 10 minuter.
2. Låt svalna helt och förvara i glasburk.

Av Miki Cutic Bild: Christina Uhlin


FÖLJ ALLERS PÅ FACEBOOK


Läs mer om:

Annons

Annons

Annons

Annons


Laddar... http://www.allers.se/page/1/